Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

(Bedrijfs)kleding op maat - Natuurlijk Textiel

| (Bedrijfs)kleding op maat | Baby/Kind | Badlinnen | Bedlinnen | Feestdagen | Interieurdecoratie | Keuken-/tafellinnen | Meubels | Muurdecoratie | Quilts | Tassen | Telefoon/tablet | Verpakkingsproducten | Alles |

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat.
Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, huislijn en de medewerkers.
Niet iedereen heeft een confectiemaat. 1 op de 10 zullen precies een confectiemaat 42 hebben. De overige medewerkers hebben een andere schouder-, taille- of heupmaat. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld het slobberige overhemd of blouse, maar ook dat er bij medewerkers klagen over niet lekker zittende kleding.
Elk patroon wordt aangepast aan uw medewerkers, waardoor goed zittende kleding ontstaat.

Daarnaast onderscheid u uw bedrijf door bedrijfskleding op maat. Het is beter afgewerkt, afhechtingen van geborduurde logo's zijn perfect weggewerkt en de kleding zit niet te strak of slobberig.
Eén van onze klanten wou bijvoorbeeld zijn borstzakje op het overhemd kunnen blijven gebruiken. Door het logo erop te laten borduren door een borduurstudio zou hij zijn borstzak kwijt zijn. Deze wordt dicht geborduurd.
Doordat wij tijdens het vervaardigen van de kleding de logo's er al op borduren, kunt u de borstzak laten borduren zonder dat deze dicht geborduurd wordt.
Aangezien de borstzak pas na het borduren op het overhemd wordt bevestigd.

Bedrijfskleding kunt u in diverse stoffen laten maken. Hennepstof, katoen, wol, enz.

Ook voor particulieren maken wij kleding. Mocht u voor een speciale gelegenheid hebben en een mooi zittende jurk wilt aanschaffen, dan kunt u ook bij ons terecht. In de loop van de tijd zullen we meer kleding toevoegen aan onze website. Ook voor particulieren kan er een mooi borduurwerk worden toegevoegd op het kledingstuk. Bijvoorbeeld op een donkerblauwe wollen jurk een fantastisch bloemstuk, maar ook allerlei vormen en lijnen.

Producten in de categorie (Bedrijfs)kleding op maat

Ruiterkleding (Bedrijfs)kleding op maat

Ruiterkleding

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Sinds kort zijn wij sponsor van Chantal. Zij draagt een dressuur wedstrijdjasje die speciaal voor haar is ontworpen en vervaardigd. Veel ruiterkleding... Lees meer »»

Siep&Co (Bedrijfs)kleding op maat

Siep&Co

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Dit t-shirt is ontworpen voor Siep&Co. De print is gericht op de geschiedenis van de Strokartonindustrie. Het stro heb ik gebruikt als basisprint... Lees meer »»

Zomerse jurk (Bedrijfs)kleding op maat

Zomerse jurk

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Deze jurk is in zijn geheel door ons ontworpen en vervaardig. Zowel de print als het patroon. Deze jurk zou zeer leuk zijn voor uw medewerkers/bedieni... Lees meer »»

Rok met bijpassend jasje (Bedrijfs)kleding op maat

Rok met bijpassend jasje

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Heeft u maat 36 of kleiner, dan kunt u ook best leuk gekleed gaan. Om dit te laten zien heb ik een ontwerp gemaakt voor een rok met stolpplooi voor e... Lees meer »»

Marilyn Monroe jurk (Bedrijfs)kleding op maat

Marilyn Monroe jurk

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Fantastische opdracht. Maak een Marilyn Monroe jurk, maar dan net even anders. De jurk moest worden gebruikt bij een toneelstuk, maar om alleen de jur... Lees meer »»

Witte blouse met geborduurde mouwen (Bedrijfs)kleding op maat

Witte blouse met geborduurde mouwen

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Deze blouse heb ik speciaal ontworpen om te tonen op beurzen. Ik heb gekozen bij dit model voor een raglan mouw, dit geeft extra mouwruimte voor perso... Lees meer »»

Poncho (Bedrijfs)kleding op maat

Poncho

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Deze poncho is van 100% wol. De kleuren van deze poncho zijn makkelijk te combineren met andere kleuren, het is zwart/wit/grijs, Heerlijk voor de afk... Lees meer »»

Luxe originele jurk (Bedrijfs)kleding op maat

Luxe originele jurk

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Effen stof hoeft niet saai te zijn. Deze stof is van een zeer goede kwaliteit wol. Een jurk die gemaakt is volgens de nieuwe herfst-/wintermode. De kl... Lees meer »»

Klushemd voor echte FC Groningenfan (Bedrijfs)kleding op maat

Klushemd voor echte FC Groningenfan

Categorie: (Bedrijfs)kleding op maat
Dit klusoverhemd is gemaakt voor een klusser die een enorme fc Groningenfan is. De stof is van 100% katoen. Een zware stevige kaki stof met een groene... Lees meer »»

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na