Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Borduursel uit bodywarmer naar muurdecoratie

Borduursel uit bodywarmer naar muurdecoratie Muurdecoratie

Een versleten bodywarmer, maar wel een borduurwerk waar u geen afstand van wilt doen? Als het borduurwerk nog in goede staat is kunnen wij het op een originele manier inlijsten.

Dit product is gemaakt op maat. Wij hebben uit de bodywarmer het borduurwerk gehaald en ingelijst met een stevige spijkerstof pass-partout. Het was een cadeau voor een 12,5 jarig huwelijk. Onder aan de muurdecoratie is 12,5 in een krans geborduurd. Wel op zo'n manier dat de tractor het opvallende item blijft, want dit was ook de bedoeling.

Aangezien de lijst glas bevat wil je zo min mogelijk eraan draaien. Voor het transport is het ingepakt in stevig karton, op deze manier kon er niets beschadigen.
Iets in karton is natuurlijk niet feestelijk om te geven. Doordat dit een speciale dag is voor het echtpaar, hebben wij een bijpassende cadeautas vervaardigd om de lijst in te verpakken.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Borduursel uit bodywarmer naar muurdecoratie

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Reststoffen

Bij Natuurlijk Textiel worden reststoffen niet weggegooid. Van deze reststoffen maken wij een nieuw product. Reststoffen lenen zich bij uitstek voor een mooie kussen, sprei of textielkunstwerk. Door op deze manier te werken produceren wij minder afval. Natuurlijk Textiel draagt op deze manier bij aan duurzaam ondernemen.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na