Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Het Japanse Quilt

Het Japanse Quilt Quilts

Dit quilt is puur handwerk. De delen stof worden met de hand uitgeknipt, patronen worden vaak zelf ontworpen, de delen stof worden op de hand aan elkaar genaaid.

Er zitten uren werk in zo'n quilt, maar dat ziet u er ook aan af.

Quilts bestaan uit 3 lagen: De voorzijde (bewerkte kant), versteviging en als laatste de achterzijde. Voor de achterzijde gebruiken wij een basic stof.
Deze stof is niet saai en is van net zo'n goede kwaliteit als de stof die wij voor de motieven gebruiken.

Mocht u een wanddecoratie zoeken en wilt u het in een bepaald motief of in bepaalde kleuren, neem contact met ons op.
Op deze manier kunnen wij een patroon maken die afgestemd is op uw interieur en wensen. Wellicht met een uw logo van uw bedrijf erin verwerkt voor in de aankomsthal.

Dit quilt is ook geschikt om op een luxe tafel neer te leggen.
Deze quilt is te koop via onze webshop. Wij hebben maar één exemplaar.
Het formaat van de quilt is: 66 cm breed en 125 cm lang
Laat ons even weten of u het quilt voor wanddecoratie aanschaft, dan zorgen wij voor de nodige informatie. Deze quilt is te koop voor 297,95,00 euroHeeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Uw eigen ontwerp

Heeft u een idee of ontwerp en hulp nodig bij het vervaardigen hiervan. Wij helpen u om uw idee te realiseren. Wij staan open voor uw creatieve inbreng en helpen u met het maken van een textielproduct naar wens. Neem contact op en deel uw ideeën. Samen komen wij tot een uniek textielproduct.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na