Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

interieurkussenhoezen

interieurkussenhoezen Interieurdecoratie

Deze kussenhoezen zijn gemaakt van eigenlijk nieuwe kwalitatief goede stoffen.
Wij krijgen deze stoffen aangeleverd van interieurshowrooms. De stalen stof hebben gediend als voorbeeldgordijnen of als decoratie.

Bij binnenkomst van de stoffen worden deze geheel nagekeken en gesorteerd. Zijn de stoffen een beetje stoffig, dan worden de stoffen gewassen en zijn ze daarna zo goed als nieuw.

Het is de bedoeling om deze stoffen straks te laten verwerken door onze eigen activiteitengroep. Deze groep bestaat uit mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt of hebben helemaal geen arbeidsvermogen.
Binnen deze activiteitengroep is geen werkdruk. Ze maken producten van stoffen, die zij graag willen maken. De producten zullen worden verkocht via onze webshop. De opbrengst minus de BTW en materialen wordt geïnvesteerd in deze activiteitengroep. Eventuele aanpassingen, inkoop van materialen, maar ook een dagje uit met deze groep of een gezellig etentje behoren tot de mogelijkheid.

Mocht u nu interieurkussens zien die u bevallen, dan gaat het bedrag naar de opbouw van deze activiteitengroep. Nu wordt het besteed aan inkoop van materialen, naaimachines, interieur, enz.
De stoffen kunnen niet worden bijbesteld, dus op = op.
Van sommige kussenhoezen hebben wij er één en soms vier. Het hangt af van de grote van het stuk stof. Deze kussenhoezen blijven dus altijd origineel en duurzaam. Waarom goede stof weggooien, als er nog goede en leuke producten van te maken zijn. Dit helpt weer bij de afvalreductie.

Prijs: 9,98 per stuk, geen binnenkussen meegeleverd.

website:

http://www.natuurlijktextiel.eu/c-3045336/interieurartikelen-kussens/Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


interieurkussenhoezen
interieurkussenhoezen
interieurkussenhoezen
interieurkussenhoezen
interieurkussenhoezen
interieurkussenhoezen
interieurkussenhoezen

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na