Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Keuken-/tafellinnen - Natuurlijk Textiel

| (Bedrijfs)kleding op maat | Baby/Kind | Badlinnen | Bedlinnen | Feestdagen | Interieurdecoratie | Keuken-/tafellinnen | Meubels | Muurdecoratie | Quilts | Tassen | Telefoon/tablet | Verpakkingsproducten | Alles |

Ook voor tafellakens, servetten, placemats, handdoeken en theedoeken kunt u bij ons terecht.

En... Voor sommige ouderwets, maar tegenwoordig weer in: Theemutsen en eiermutsen. Leuk om te combineren op de ontbijttafel. Leuk om op tafel te zetten wanneer je met vriendinnen een high tea organiseert.


Wij kunnen het ook voor u feestelijk inpakken, zodat u het als presentje kunt geven.
Geef dit wel even door bij uw bestelling.

De prijs ligt aan de grootte van de producten en het borduurwerk.
Wij vervaardigen de producten in eigen atelier en kopen de hand- en theedoeken dus niet kant-en-klaar in.
U kunt zelf de maten doorgeven, want wij werken vanaf de baal stof.
Elke maat is dus mogelijk.

Producten in de categorie Keuken-/tafellinnen

Theemutsen Keuken-/tafellinnen

Theemutsen

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Dit jaar hebben wij op de horecabeurzen vaak de vraag gehad of wij ook theemutsen maken. Veel horecaondernemers kwamen met de reactie dat zij high tea... Lees meer »»

Lunchtassen of lunchzakken Keuken-/tafellinnen

Lunchtassen of lunchzakken

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Zoekt u een origineel cadeau? Heeft u een bed & breackfast of hotel en wilt u uw gasten uitnodigen om een lunch van de ontbijttafel mee te nemen ... Lees meer »»

Keukenschort Keuken-/tafellinnen

Keukenschort

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Keukenschorten oubollig? Natuurlijk niet, er bestaan ook keukenschorten met een knipoog naar het verleden en aangepast aan de huidige modetrends. Dit... Lees meer »»

Luxe placemats van batikstoffen Keuken-/tafellinnen

Luxe placemats van batikstoffen

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Wilt u iets aparts en origineels op tafel? Vindt u dat de maaltijd net iets lekkerder smaakt met een mooi aangeklede tafel? Dan zijn deze placemats u... Lees meer »»

Creatieve theemutsen Keuken-/tafellinnen

Creatieve theemutsen

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Leuke theemutsen voor de ontbijttafel binnen een gezin, maar ook voor restaurant, tearoom, grandcafé, bed- and breakfast of theetuin.... Lees meer »»

Placemat Keuken-/tafellinnen

Placemat

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Placemats van 100% katoen met een leuk geborduurd kindermotief. Dit motief is een voorbeeld, maar wij hebben nog meer leuke motieven. Elk kind heeft w... Lees meer »»

Theedoeken Keuken-/tafellinnen

Theedoeken

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Wij hebben ook theedoeken die geborduurd kunnen worden. De theedoeken worden in eigen atelier vervaardigd vanaf de baal stof. Elke maat is hierdoor mo... Lees meer »»

Placemat Keuken-/tafellinnen

Placemat

Categorie: Keuken-/tafellinnen
Wij maken voor u een placemat op maat. De prijs is gebaseerd op de hoeveelheid stof, de bewerkelijkheid en eventueel geen, klein of groot borduurwerk... Lees meer »»

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na