Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Keukenschort

Keukenschort Keuken-/tafellinnen

Keukenschorten oubollig? Natuurlijk niet, er bestaan ook keukenschorten met een knipoog naar het verleden en aangepast aan de huidige modetrends.
Dit keukenschort is speciaal op maat gemaakt voor een oudere dame.
De wens voor dit schort was, dat de koper het keukenschort kan gebruiken voor het transporteren van schoteltjes en kopjes van de keuken naar de kast in de woonkamer. Dit is de reden dat wij op dit keukenschort een extra grote zak hebben gemaakt met voldoende ruimte. Mevrouw heeft laten weten dat zij blij is met haar schort en het transport van kopjes en schoteltjes prima lukt op deze manier.

Bent u particulier of ondernemer en bent u op zoek naar een keukenschort op maat. Neem met ons contact op via het contactformulier op deze website of benader ons telefonisch.

Wij nemen uw wensen mee in het ontwerp en kunnen het ook aanpassen aan uw huisstijl.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Keukenschort

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Reststoffen

Bij Natuurlijk Textiel worden reststoffen niet weggegooid. Van deze reststoffen maken wij een nieuw product. Reststoffen lenen zich bij uitstek voor een mooie kussen, sprei of textielkunstwerk. Door op deze manier te werken produceren wij minder afval. Natuurlijk Textiel draagt op deze manier bij aan duurzaam ondernemen.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na