Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Klushemd voor echte FC Groningenfan

Klushemd voor echte FC Groningenfan (Bedrijfs)kleding op maat

Dit klusoverhemd is gemaakt voor een klusser die een enorme fc Groningenfan is.
De stof is van 100% katoen. Een zware stevige kaki stof met een groene katoenen stof met strepen. Naast het de FC Groningen kleuren zijn, is dit ook de kleur van de Groninger vlag.

Op de borst zit geen borstzak. Klussers bukken vaak en dan valt er van alles uit. Deze borstzak hebben wij verschoven naar de mouwen. 2 zakken waar een pen, potlood of kleine schroevendraaier in past.

Dit overhemd heeft de serienaam Grunn gekregen.
Mocht u de groene delen in een andere kleur willen, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.
Op dit klushemd is geen logo zichtbaar, dit vanwege de privacy van de klant.
De prijs van het klushemd, maar ook alle andere kledingstukken, zullen afhankelijk zijn van de gekozen stoffen. Tussen katoen of hennep zit al een behoorlijk prijsverschil. Het maakloon die wij hanteren is 45,00 euro per uur excl. BTW.

Wij staan open om met u in gesprek te gaan en daarna een offerte op te maken, afgestemd op uw wensen.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Klushemd voor echte FC Groningenfan

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na