Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Lunchtassen of lunchzakken

Lunchtassen of lunchzakken Keuken-/tafellinnen

Zoekt u een origineel cadeau?

Heeft u een bed & breackfast of hotel en wilt u uw gasten uitnodigen om een lunch van de ontbijttafel mee te nemen voor hun fiets- of wandelroute?

Dan zijn deze tasjes een uitkomst. Ook als lunchzak.
U kunt het op uw ontbijttafel neerleggen. In de zak stopt uw gast de broodjes en aan de achterzijde van de tas of zak zit een zakje. Hierin kunnen ze een mes, servet en jam-/botercup stoppen.

De tassen zijn van gecertificeerde ecokatoen.
De print hebben wij zelf ontworpen.

Mocht u tasjes of zakjes willen met bijvoorbeeld uw Herenboerderij erop. Dat is natuurlijk mogelijk.
Onze fotograaf komt uw item fotograferen.
Daarna zorgen wij voor de print en dat het op de stof wordt bedrukt. Deze stof is net zo bedrukt als bewerkte stof in een stoffenzaak.
Dus geen plastic of rubberachtig materiaal. Het is duurzaam verwerkt, van het begin tot het eindresultaat.

Het is ook mogelijk om meerder artikelen voor op de ontbijttafel te laten maken in uw huisstijl. Bijvoorbeeld theemutsen, placemats, tafelkleden en servetten met dezelfde print.


Heeft u een onderneming? Neem dan even contact met ons op voor een offerte. Wij kunnen de stoffen vanaf een halve meter tot meer dan 50 meter laten bedrukken. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid meters stof.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Lunchtassen of lunchzakken
Lunchtassen of lunchzakken
Lunchtassen of lunchzakken

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Uw eigen ontwerp

Heeft u een idee of ontwerp en hulp nodig bij het vervaardigen hiervan. Wij helpen u om uw idee te realiseren. Wij staan open voor uw creatieve inbreng en helpen u met het maken van een textielproduct naar wens. Neem contact op en deel uw ideeën. Samen komen wij tot een uniek textielproduct.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na