Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Luxe originele jurk

Luxe originele jurk (Bedrijfs)kleding op maat

Effen stof hoeft niet saai te zijn. Deze stof is van een zeer goede kwaliteit wol. Een jurk die gemaakt is volgens de nieuwe herfst-/wintermode. De kleur is zeer donkerblauw tegen zwart aan. Over het algemeen is kleding voor grote maten altijd ruim gemaakt, met deze jurk wil ik aantonen dat iemand ook mooi aangesloten kleding kan dragen met een maatje meer.

Dit is een zeer zeldzame jurk, er is er momenteel maar één op de hele wereld.

Om de donkere stof te breken heb ik volgens de nieuwe herfst-wintermode knallende kleuren voor het borduurwerk gekozen. Het bestaat uit 3 kleuren roze en groen.
Het is de bedoeling dat het borduurwerk de aandacht trekt, zodat taille, buik en heup genegeerd worden. Je ziet wat plooitjes om het borduurwerk, maar dit verdwijnt als je de jurk zelf aantrekt. De jurk wordt op het lichaam van de klant gemaakt, deze vorm kan een paspop nooit helemaal evenaren. De buste van een paspop heeft een bepaalde maat, en heb je een grotere buste dan komt er ruimte tussen pop en jurk. Dit is de reden van de plooitjes in de jurk die je ziet. Als de klant hem aantrekt, zijn deze onevenheden verdwenen.

Het patroon van de jurk heb ik zelf ontworpen vanuit een eigen grondpatroon.
Ook is de jurk zelf vervaardigd en geborduurd. Er zitten 3 maten in deze jurk. Bovenwijdte: maat 50
Taille: maat 52
Heup: maat 54

Wilt u ook een eyecatcher in uw kledingkast? Of heeft u een jurk, mantelpak of mantel nodig voor een speciale gelegenheid? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoon. Wij maken graag een afspraak met u en bespreken uw wensen.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Luxe originele jurk
Luxe originele jurk

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Uw eigen ontwerp

Heeft u een idee of ontwerp en hulp nodig bij het vervaardigen hiervan. Wij helpen u om uw idee te realiseren. Wij staan open voor uw creatieve inbreng en helpen u met het maken van een textielproduct naar wens. Neem contact op en deel uw ideeën. Samen komen wij tot een uniek textielproduct.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na