Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Luxe placemats van batikstoffen

Luxe placemats van batikstoffen Keuken-/tafellinnen

Wilt u iets aparts en origineels op tafel? Vindt u dat de maaltijd net iets lekkerder smaakt met een mooi aangeklede tafel?

Dan zijn deze placemats uitermate geschikt. Het zijn handgemaakte placemats.
De bovenkant is voorzien van 2 kleuren batikstof, de achterzijde is een gebroken witte stof met stippels. De stoffen zijn afkomstig uit Indonesië en de Verenigde Staten.
Meerdere kleuren mogelijk: oranje, paars, geel en rood.

De naden en afwerkingen zijn niet in zicht en aan de binnenkant van de placemat weggewerkt. De tussenlaag is van 50% katoen/ 50% soja materiaal. Deze zorgt voor zachtheid, maar ook dat de borden stabiel op de placemat staan. Dus het bord wiebelt niet op eventuele naden.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Luxe placemats van batikstoffen
Luxe placemats van batikstoffen
Luxe placemats van batikstoffen

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na