Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Over Natuurlijk Textiel

Product met respect

Wij kiezen voor duurzaamheid. Duurzaamheid gaat voor Natuurlijk Textiel verder dan alleen maar natuurlijke materialen. Het is voor ons erg belangrijk dat onze materialen worden gemaakt met respect voor mens, milieu en dier. Onze stoffen zijn geproduceerd van natuurlijke grondstoffen. Tijdens het verbouwen zijn er geen schadelijke chemische middelen gebruikt. Naast het milieu aspect kiezen wij voor materialen waarbij er ook aandacht is voor de arbeidsomstandigheden van de betrokken mensen. Wij waken ervoor dat materialen niet uit lage lonen landen komen. Dat er energie besparend gewerkt wordt tijdens de productie en dat er respectvol met dieren wordt omgegaan.

Reststoffen

Tijdens het vervaardigen van onze producten bewaren wij de reststoffen. Deze stoffen worden weer gebruikt voor een prachtig nieuw product. Hiermee beperken wij het weggooien van afvalresten sterk. Al onze producten zijn voor duurzaam gebruik. Ze gaan lang mee, wat uiteindelijk kostenbesparend werkt.

Toekomstvisie

Natuurlijk Textiel heeft als toekomstvisie uit te groeien tot een bedrijf waar mensen met een arbeidsbeperking de kans krijgen op een baan. Zodat ook zij met plezier en een goed gevoel kunnen werken. Het vervullen van een plek op de arbeidsmarkt geeft deze groep mensen een positieve groei van eigenwaarde. Een zeer waardvolle mogelijkheid om mensen hun trots terug te geven en bij te dragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Partner van MVO Nederland

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de rode draad van ons bedrijf. Natuurlijk Textiel wil mensen stil laten staan bij wat duurzaamheid voor hun kan betekenen. Wanneer je kiest voor pure, natuurlijke producten van goede kwaliteit help je mee aan een schoner milieu. Tegelijk denk je aan het welzijn van mens en dier. Uiteindelijk is het ook financieel tastbaar. Producten gaan langer mee en werken daardoor kostenbesparend. Dat is de kracht van duurzaamheid.

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

U kunt bij ons terecht voor

Tassen, Verpakkingsmateriaal, Kussens, Complete huisstijl producten, Bedlinnen, Borduren van een logo of afbeelding, Geborduurde sieraden, Handdoeken, Badlinnen, Herinneringsproducten, Baby- en kinderkamer producten, Laat u inspireren door ons aanbod

Geborduurde sieraden

Stelt u zich voor dat u een uitnodiging krijgt voor een bijzonder feestje. Dan maakt u uw outfit compleet met onze bijzondere geborduurde sieraden. Alle ogen zullen op u gericht zijn. Zeker wanneer u er ook nog een geborduurde haaraccessoire bij draagt.

Natuurlijk Textiel maakt complete setjes geborduurde sieraden. Verras uw vriendin of moeder met een mooi setje of trakteer uzelf. Alle sieraden worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Kijk bij onze producten en zie ons aanbod in geborduurde sieraden of neem contact op en vertel ons uw wensen.

Geborduurde sieraden Voor
Geborduurde sieraden