Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Quilt van Indonesische traditionele stof

Quilt van Indonesische traditionele stof Quilts

De stof die gebruikt is voor dit quilt, is geïmporteerd uit Indonesië.
Het is traditionele stof die de mensen in Indonesië gebruiken in hun klederdracht.

Deze stoffen worden met de hand bestempeld en zijn van zeer goede kwaliteit katoen.
Het is een soepele dunne stof en behoud goed zijn kleuren.

De quilts kunnen wij leveren in vele maten. Dit quilt heeft een formaat van 111 cm x 111 cm.

Onze quilts zijn van 100% natuurlijke materialen gemaakt en er komen bijna geen machines aan te pas. Alleen het doorstikken van de lagen doen wij met de naaimachine.

Het borduurwerk is ook met de hand erop geborduurd.

De quilt heeft 3 lagen: Voorzijde (motief kant), verstevigingslaag en achterzijde.
De achterzijde is een katoenen basic stof, gebroken wit met een werkje erin.
Deze stof is afkomstig uit de Verenigde Staten.

Mocht u een quilt laten maken die bij uw interieur past, dan is dit mogelijk.
Wij maken een afspraak met u om samen de mogelijkheden te bekijken.

Neem gerust contact met ons op.

Ook staan wij er voor open om onze quilts te exposeren. Deze quilt is te koop 298,00 euroHeeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Reststoffen

Bij Natuurlijk Textiel worden reststoffen niet weggegooid. Van deze reststoffen maken wij een nieuw product. Reststoffen lenen zich bij uitstek voor een mooie kussen, sprei of textielkunstwerk. Door op deze manier te werken produceren wij minder afval. Natuurlijk Textiel draagt op deze manier bij aan duurzaam ondernemen.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na