Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Recensies over Natuurlijk Textiel

Zelf een bericht schrijven? klik hier

Prachtige schort voor KeukenLiefde

Prachtige schort voor KeukenLiefde

Geplaatst door Annemiek Verweij van Rossum uit Tiel
Hilda is fantastisch! Als foodblogger sta ik elke dag in de keuken en ik wilde graag een mooie schort om mijn kleding te beschermen. Iets unieks dat g... Lees meer »»

De mooiste vlag van Noord Nederland!

De mooiste vlag van Noord Nederland!

Geplaatst door InsprID uit Groningen
Hilde Molenaars heeft afgelopen maandag een schitterend geborduurde vlag afgeleverd. Vrolijk wappert hij nu aan de gevel van InspirID. En ik ben er he... Lees meer »»

Prachtige producten

Prachtige producten

Geplaatst door Tekst & Foto Ivonne uit Winschoten
Natuurlijk Textiel heeft prachtige producten. Ik hoop dat veel mensen van deze producten mogen gaan genieten.... Lees meer »»

Succes met je bedrijf

Succes met je bedrijf

Geplaatst door Hoogma Webdesign uit Beerta
Hilda, we wensen je heel veel succes met je nieuwe website. De producten die je maakt zijn prachtige, goede kwaliteit en zeer origineel!... Lees meer »»

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Oneindige mogelijkheden

Natuurlijk Textiel is origineel en creatief in het vervaardigen van unieke textielproducten. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor particulieren en bedrijven.

Wij voorzien uw bedrijfslinnen van een geborduurde logo of naam. Kies als ondernemer voor onze duurzame verpakkingsmaterialen. Maak een eigen ontwerp voor het bedlinnen van de babykamer of verras iemand met onze prachtige cadeau producten. Heeft u een bijzondere maatvoering nodig van een textielproduct. Wij kunnen u helpen. Gun uzelf deze heerlijke pracht van materialen en unieke producten. Neem contact voor de mogelijkheden.