Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Rok met bijpassend jasje

Rok met bijpassend jasje (Bedrijfs)kleding op maat

Heeft u maat 36 of kleiner, dan kunt u ook best leuk gekleed gaan.
Om dit te laten zien heb ik een ontwerp gemaakt voor een rok met stolpplooi voor en achter en hierbij een jasje.

Deze creatie is vervaardigt van een wollen beige stof. Om er een modern tintje aan te geven heb ik gebruik gemaakt van blauwe stiksels. Voor de voering in het jasje en rok heb ik gekozen voor blauwe katoenen voering.
Onderaan de mouwen zitten ritsen, deze kunnen gesloten maar ook open gedragen worden.
Wanneer de rits van de mouw open wordt gedragen is de blauwe voering te zien, dit geeft een leuk accent aan het jasje.

Op deze manier kun je van een effen stof, toch een trendy creatie maken.

Helaas was maat 36 te klein voor mijn paspoppen, dus hebben we het op een kledinghangertje gefotografeerd.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Rok met bijpassend jasje
Rok met bijpassend jasje

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Uw eigen ontwerp

Heeft u een idee of ontwerp en hulp nodig bij het vervaardigen hiervan. Wij helpen u om uw idee te realiseren. Wij staan open voor uw creatieve inbreng en helpen u met het maken van een textielproduct naar wens. Neem contact op en deel uw ideeën. Samen komen wij tot een uniek textielproduct.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na