Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Ruiterkleding

Ruiterkleding (Bedrijfs)kleding op maat

Sinds kort zijn wij sponsor van Chantal. Zij draagt een dressuur wedstrijdjasje die speciaal voor haar is ontworpen en vervaardigd. Veel ruiterkleding is van een synthetische stof, wat zweterig kan zijn. Een goede wollen stof is uitermate geschikt voor ruiterkleding. Het is ademend, maar isoleert ook goed. Bij koud weer blijf je lekker warm en bij warmer weer zweet het minder.
Samen met de ruiter kijken we wat bij hem of haar past aan model, klassiek of modern. Ook overhemden en blouses is mogelijk.
Wij werken niet met vaste patronen en hierdoor kunnen ruiters naar eigen wens het wedstrijdtenue laten ontwerpen en vervaardigen. Voor Chantal hebben wij haar lievelingskleur kobaltblauw verwerkt in haar jasje. Aan de binnenzijde zit een zilverkleur voering, dit zilver komt ook weer terug in de witte blouse.

De paardensport is een samenwerking tussen ruiter en paard, hier wil je comfortabele kleding bij dragen. Alle jasjes en blouses/overhemden worden op maat gemaakt, van patroon tot styling. Hierdoor kan er rekening worden gehouden met voldoende bewegingsruimte.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Ruiterkleding

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

U kunt bij ons terecht voor

Tassen, Verpakkingsmateriaal, Kussens, Complete huisstijl producten, Bedlinnen, Borduren van een logo of afbeelding, Geborduurde sieraden, Handdoeken, Badlinnen, Herinneringsproducten, Baby- en kinderkamer producten, Laat u inspireren door ons aanbod

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na