Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Siep&Co

Siep&Co (Bedrijfs)kleding op maat

Dit t-shirt is ontworpen voor Siep&Co. De print is gericht op de geschiedenis van de Strokartonindustrie.
Het stro heb ik gebruikt als basisprint.
De hoofdafbeelding is de geschiedenis van toen naar nu.

Bovenin het logo van de oude strokartonfabriek Free&Co. In dit pand zit momenteel deze stichting. Daarnaast kunt u 2 kleine foto's zien op het shirt. Eén van de ketels binnen de de fabriek en een foto van het pand.
De grote stoommachine is inmiddels gerenoveerd door een aantal vrijwilligers en is het paradepaardje van de stichting.
Daaronder ziet u het logo van de huidige stichting die het industriële erfgoed van Pekela wil behouden.

T-shirt is te bestellen bij ons. Bij de bestelling graag even de maat van het t-shirt noteren. Ongeveer de helft van dit bedrag gaat rechtstreeks naar Siep&Co. Bij aanschaf van dit t-shirt steunt u dus dit fantastische project.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Ondernemers in de regio

Natuurlijk Textiel draagt de kleine ondernemers en dagbestedingscentra een warm hart toe. Wanneer wij materialen nodig hebben voor onze producten. Kijken wij in de regio of we kunnen slagen bij kleine ondernemers of dagbestedingscentra. Natuurlijk Textiel vindt het belangrijk om de onderlinge banden en de economische groei in de regio te onderhouden.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na