Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Theemutsen

Theemutsen Keuken-/tafellinnen

Dit jaar hebben wij op de horecabeurzen vaak de vraag gehad of wij ook theemutsen maken. Veel horecaondernemers kwamen met de reactie dat zij high tea's organiseren of een theetuin runnen, maar bij groothandels geen theemutsen kunnen kopen.
Dit is door ons opgepakt. De afgelopen tijd zijn we aan de slag gegaan en hebben een aantal theemutsen ontworpen om te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Natuurlijk wil een restaurant, grandcafé of bed&breakfast graag dat het in hun eigen concept past.
Het is bij ons mogelijk om exclusieve theemutsen te laten ontwerpen en te vervaardigen.
Mocht uw bedrijf nu in Friesland, Drenthe of Limburg staan, dan passen wij de prints natuurlijk graag voor u aan.

Het kan ook zijn, dat u de theemuts wilt aanpassen op uw huisstijl of servies.
De theemutsen die u op deze website ziet staan, zijn natuurlijk te koop.
Wij hebben van de theemuts: TheeTijd, Vogels, Groningen, Fruit en Thee op dit moment 2 theemutsen voorradig.
De onderste band op de theemuts zijn vakjes. 3 vakjes aan beide zijden.
In deze zakjes kunt bijvoorbeeld een variatie aan theezakjes doen, maar ook suikersachets, theelepel of een bonbon.

Deze theemutsen zijn vervaardigd van ecokatoen, gevoerd met een bijpassend ruitje, de stoffen zijn milieuvriendelijk bedrukt en het gehele product is binnen Nederland geproduceerd.
Deze theemutsen kosten 29 euro per stuk.

Mocht u nu op zoek zijn naar een leuk origineel relatiecadeau of kerstpakket, dan kunnen deze theemutsen ook gevuld worden met verschillende soorten verse losse thee, een leuke mok, zoetigheden. Dit doen wij natuurlijk alleen op verzoek tegen meerprijs.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Theemutsen
Theemutsen
Theemutsen
Theemutsen
Theemutsen

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Reststoffen

Bij Natuurlijk Textiel worden reststoffen niet weggegooid. Van deze reststoffen maken wij een nieuw product. Reststoffen lenen zich bij uitstek voor een mooie kussen, sprei of textielkunstwerk. Door op deze manier te werken produceren wij minder afval. Natuurlijk Textiel draagt op deze manier bij aan duurzaam ondernemen.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na