Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten Verpakkingsproducten

Wilt u als winkelier, af van de plastictasjes. Vindt u dat de verpakkingsproducten bij uw onderneming moeten passen. Wilt u verpakkingsmaterialen die origineel zijn?

Wij ontwerpen deze producten op maat. Vorm, maat, geborduurde afbeelding, alles wordt afgestemd op uw onderneming. Wilt u uw eigen inbreng hierin? Dat is bij ons mogelijk. Alles wat ontworpen wordt, is in goed overleg met u.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw verpakkingsproduct origineel blijft. De ontwerpen zullen niet voor andere ondernemingen worden gebruikt.

Wel blijkt dat plastictasjes na het boodschappen doen vaak in de afvalbak verdwijnen. Leuke ontworpen tasjes van natuurlijke stoffen zal meer worden gewaardeerd door uw klanten en wellicht terug te zien zijn in het zwembad die zij bezoeken of gaat mee naar school met het lunchpakket van hun kinderen.

Dit houdt in, dat uw tasje op reis gaat, overal te zien is en dus voor u een goede reclame is.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten
Verpakkingsproducten

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Uw eigen ontwerp

Heeft u een idee of ontwerp en hulp nodig bij het vervaardigen hiervan. Wij helpen u om uw idee te realiseren. Wij staan open voor uw creatieve inbreng en helpen u met het maken van een textielproduct naar wens. Neem contact op en deel uw ideeën. Samen komen wij tot een uniek textielproduct.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na