Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Witte blouse met geborduurde mouwen

Witte blouse met geborduurde mouwen (Bedrijfs)kleding op maat

Deze blouse heb ik speciaal ontworpen om te tonen op beurzen. Ik heb gekozen bij dit model voor een raglan mouw, dit geeft extra mouwruimte voor personen die een bewegelijk beroep hebben, zoals horeca. chauffeur of beveiliging.

Ik heb dit ontwerp gemaakt, om u te laten zien dat een logo of naam van een bedrijf ook op andere plaatsen geborduurd kan worden en wij niet afhankelijk zijn van rug, borst of kraag delen.

Hoe doen wij dat?

Het borduurwerk wordt geborduurd op de stoffendelen, voordat het kledingstuk in elkaar wordt gezet. Een mouw borduren in een overhemd of blouse die inmiddels al in elkaar zit kunnen wij dus niet.

Wilt u meer informatie hierover: bel of mail ons via het contactformulier.
U kunt ook gebruik maken van de bestelknop, zodat het product ook gelijk zichtbaar is op het contactformulier.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina


Witte blouse met geborduurde mouwen

(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden ge├»mporteerd uit Japan, Indonesi├ź en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

U kunt bij ons terecht voor

Tassen, Verpakkingsmateriaal, Kussens, Complete huisstijl producten, Bedlinnen, Borduren van een logo of afbeelding, Geborduurde sieraden, Handdoeken, Badlinnen, Herinneringsproducten, Baby- en kinderkamer producten, Laat u inspireren door ons aanbod

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na