Natuurlijk Textiel nieuwe dingen van gebruikte stoffen

Zomerse jurk

Zomerse jurk (Bedrijfs)kleding op maat

Deze jurk is in zijn geheel door ons ontworpen en vervaardig. Zowel de print als het patroon. Deze jurk zou zeer leuk zijn voor uw medewerkers/bediening in een horecagelegenheid op het strand.

De jurk heeft 12 plooien , waardoor het model er speels uitziet. Het is een getailleerd model. Deze jurk is zowel te krijgen met een cirkelrok als met plooien. Maar ook een korter of langer model is mogelijk.

Het is een stijlvolle jurk. Wilt u de jurk aangepast op uw huisstijl van uw onderneming, dan is dit mogelijk. Wij ontwerpen ook de stofprint. Deze jurk is zowel te leveren in confectiematen als op maat.

De stoffen zijn van zeer goede kwaliteit. Gecertificeerd ecokatoen. Stoffen worden binnen Europa geprint op milieuvriendelijke manier. De inkt is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid.Heeft u interesse in dit product? U kunt via de bovenstaande knop of via het contactformulier het product bestellen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Andere producten bekijken? Zie de productenpagina(Bedrijfs)kleding op maat

(Bedrijfs)kleding op maat

Zowel voor particulieren als bedrijven maken we kleding op maat. Voor bedrijven geldt dat de bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, hu... bekijk producten »»

Verpakkingsproducten

Verpakkingsproducten

Wilt u een verpakkingsproduct die aansluit op uw bedrijf/onderneming/winkel? Als bedrijf/winkel wilt u wellicht iets extra's doen voor uw klanten, maa... bekijk producten »»

Quilts

Quilts

Al onze quilts komen uit eigen atelier. De stoffen die wij hiervoor gebruiken worden geïmporteerd uit Japan, Indonesië en de Verenigde Staten. De s... bekijk producten »»

Uw eigen ontwerp

Heeft u een idee of ontwerp en hulp nodig bij het vervaardigen hiervan. Wij helpen u om uw idee te realiseren. Wij staan open voor uw creatieve inbreng en helpen u met het maken van een textielproduct naar wens. Neem contact op en deel uw ideeën. Samen komen wij tot een uniek textielproduct.

Meubels bekleden

Uw heerlijk zittende fauteuil kan wel een nieuwe look gebruiken. Natuurlijk Textiel kijkt graag naar de mogelijkheden om uw fauteuil naar wens te bekleden. Na het bekleden is het alsof u een nieuwe fauteuil bezit. U heeft er nog jaren plezier van.

Er zijn veel mogelijkheden voor het bekleden van meubels. Heeft bijvoorbeeld in uw zaak een rij barkrukken staan die nog in prima staat verkeren. Passen ze alleen niet meer bij uw huisstijl of is de stof niet representatief meer. Natuurlijk Textiel voorziet de barkrukken van een nieuwe stof. Zo passen ze weer perfect bij uw zaak. Neem contact op en laat uw meubels weer stralen.

Meubels bekleden Voor
Meubels bekleden Na